2015-07-24 01:56:19• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Igazi sikerek várnak önre

Napi horoszkóp július 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ne kapkodjon el semmit, ez komoly hibák elkövetéséhez vezetne. Ha a munkájára összpontosít, és lassít a tempón, mindezektől megkímélheti magát. Estére túl lesz a nehezén, és örülhet az előttünk álló hétvégének.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Nap már az Oroszlán jegyében áll, így nehéz napnak nézhet elébe. Most könnyen előfordulhat, hogy fennakad egy problémán, és nem tud tovább haladni. Ne essen kétségbe, ha megőrzi a higgadtságát, meglesz a megoldás is!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Mars az ön anyagi javait jelző területen áll. Óvatosnak kell lennie a pénzügyekben. Minden döntést fontoljon meg alaposan, ezzel elkerülheti a komolyabb veszteségeket!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Mars kellemetlen kapcsolatban van az Uránusszal. Nehezen szedi össze magát, lassan halad a dolgaival. Rangsoroljon, mi az, amit ma feltétlenül el kell végeznie, a többit halassza a jövő hétre!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Nap már az Oroszlán jegyében áll. Ön energikus és kirobbanó formában van, a siker mégis várat magára… Haladjon lépésről lépésre, akkor nem feledkezik meg semmiről. A Hold a Nyilas jegye felé halad, így rövidesen ön is felgyorsíthatja a tempót!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Skorpió jegyében áll, a Vénusz a Szűz jegyébe ért. Igazi sikerek várnak önre! Bármibe is kezd, elismerésben lesz része. A szerelmi élete is jól alakul ma.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Nap az Oroszlán jegyében áll. Ez kedvező az ön számára: most pontosan tudja, hogy mit akar, ahogy azt is, hogyan érheti el a céljait! Az este is jó hangulatban telik.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Nagyszerű hangulatban ébred, hiszen a Hold az ön jegyében jár. Sikereket érhet el, csak ne terhelje túl magát. Másokkal összehasonlítva is elég jól uralja a helyzetet.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Nap az Oroszlán jegyében, a Hold pedig a Skorpió jegyében van, ez nem túl kedvező önnek. A többi bolygó azonban szerencsés helyzetben áll a horoszkópjában, és megkönnyítik a dolgát. Az este már remek hangulatban telik.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Nap az Oroszlán jegyében jár már, ez kedvezőtlen az ön számára. A Plútó viszont erőt ad Önnek, és olyan lehetőségekhez segíti, amelyekre már régóta várt! Szedje össze magát, ne szalassza el a kínálkozó alkalmakat!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Három bolygó is szemben áll az ön jegyével. Ma nagyon türelmetlen, úgy érzi, mindenki csak akadályozza a munkájában. Higgadjon le, és próbálja távolságtartással kezelni a helyzeteket!

Halak: II. 19. - III. 20.
Váratlan akadályokra számíthat: legyen spontán, improvizáljon, ebben ön nagyon tehetséges! A Hold a Skorpió jegyében áll, és gondoskodik a nyugodt estéről!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: